Som vanligt då...

Ja som vanligt då så har jag helt glömt av att blogga men nu har ja lagt in en påminnelse i mobilen varje em till att börja me. Och tanken är att när ja fått rutin på de så ska ja ställa in en påminnelse till :)
 
jaja orkar inte dra vad som hänt. så kör på den här veckan. I tisdags va jag och Sia på grevagårdens sista pay and jump för i år. Hoppade 90-100. i 90 fick vi ett stopp på nr 6, en grind som många reagerat på, men jag uppfattade inte nån direkt anledning, höll iaf på att åka av då men kom tillbaka och red rent ut sagt uselt på de sista två.
Vi körde Felfritt i 100, med en sån jäkla härlig känsla! jag red bra, Sia va allert och känslig! Galoppen va perfekt och vi satte de flesta avstånden! Så jäkla nöjd med både mig själv och framförallt med Sia!
 
Sen i onsdags var vi iväg på sadelinpassning, och bestämde mig för en Santa cruz Celine. en lite djupare sadel med stora stöd, riktigt skön! Men tyvärr så hade dom inte den i rätt bommvidd hemma så den bestälde hon senare samma dag, dom skickade den igår och den kom idag!!! snacka om snabb service!!! så imorgon blir de en premiärtur med syrran!
 
Ja jag är som sagt sjukt nöjd och har svävat runt på små rosa moln hela veckan!
              
 
 

haha

juste lilla ja har nästan blivit teknisk! de senaste två- nu tre-inläggen är faktiskt mobilbloggade! ;) haha är på jobbet nu och väntar på att omgången kor ska bli klara. Samtalar också Me lilla lotta som är sjukt social^^) <3ikväll ska kavajerna komma! punkt slut.. puss/ Sofia

iiih!!!

Assa nu är ja så jäkla glad! hon som har myran vill ha henne!!! :D fan va skönt asså, där släppte lite av tyngden på axlarna!

samtidigt som ja tycker de är skönt så är de fortfarande jättejobbigt att hon inte kommer vara min mer. Hade aldrig trott att hon skulle lämna mig. Men samtidigt hade jag aldrig tänkt satsa på att köpa tävlingshäst. men får man möjligheten så får man och då va de bara att välja...



love<3 /Sofia

trött som vanligt

trots att ja låg till sängs hela dagen igår så är ja supertrött. ja somnade dessutom ifrån datorn, och missade att lägga upp kavajerna. Men dom kommer nån gång under dagen idag.

sitter just nu och myser Me katterna i stallet. Ska rida och sen hmm och fixa lite. Ska ha kalas ikväll, för de hinns inte Me i nästa vecka (fyller 20 på onsdag).

Har önskat mig massa pengar av alla så ja kan köpa en sadel till Sia, jag och syrran samsas fortfarande om hennes, vilket är sjukt snällt men de vore trevligt att kunna rida ihop för en gångs skull:)


bild från när Sia klipptes :) sjukt snäll va hon. rörde inte en min, och de va första gången hon klipptes :D men de är som ja sagt hela tiden, "Min häst är bäst!" <3
puss/Sofia

Grevagården!

Idag vart ja på Greva gården och kikade på lite Dressyr. De vart nått meeting där i helgen. Dessutom Kom en av mina största inspirationskällor innom dressyren dit, nämligen Sofia Genne ( gennes.se ) De va verkligen skitkul att träffa henne! helt klart en persson som ja kan umgås me i timmar ;) Hade tänkt åka dit nu på kvällen med när hon startade sin andra klass men har åkt på nån influensa skit eller nått så har varit sängliggandes sen två :( sen ville inte kameran göra som ja ville så några blider fick ja inte heller på Sofia och Mingmang. Tycker verkligen att Han va en helt annan häst att se irl istället för på film! vilken otroligt graciös och explosiv häst säger ja bara!
 
Lånade bilden av Sofia, hoppas de är okey?!
 
 

Nu har ja piggnat till lite så nu sticker ja upp till stallet snabbt och fixar, sen ta in hästarna :)  
 
 
puss <3   
 
 
 
(Juste ja kom ihåg att uppdatera ;)  Senare kommer ev ett inlägg me mina favoritkavajer ;) love to you all! <3)

och ja....

.... tiden rinner iväg och ja glömmer bloggen... 
Ska nog ställa in påminnelser i mobilen varje kväll me så att de blit nått uppdaterat här!
 
Ja Mysan har ju faktiskt flyttat, vet dock inte om hon som har henne vill köpa eller bara på foder.. men de spelar inte någon roll hur hon vill, för huvudsaken är att Mysis trivs och att ja faktiskt slipper en extra stallhyra varje månad. :)
 
Sen sia nu då. Hon har faktiskt gått riktigt bra de senaste så i förra veckan anmälde ja oss till att hoppa 2x100 på mölltorps pay and jump imorgon/idag (lördag) men i torsdags va de bara att avanmäla... Sia och Castor hade gört galopprejs i hagen så hon har antagligen sträckt sig! :(
 
Riktigt tråkigt då ja faktiskt för en gångs skull hade sett fram emot att hoppa "högt". Innan KM i hjo va ja jättenervös, men eftersom ja va så nöjd och de gick så bra va ja riktigt taggad till att hoppa den här gången :(
 
Så nu blir de massa skrittpromenader och pyssel för Sias del i helgen så får vi se sen, och hoppas på att de faktiskt bara är en sträckning :/ <3
 
ååh längtar tillbaka till sommaren och bort från all lera!!! 
 
 
I morgon, eller ja idag åker ja till Grevagården me kameran i stället och fotar lite. dressyr är de som gäller, vilket va otroligt länge sedan ja tittade på :)
 
 
 
love to you all! <3    

long time...

Ja nu "glömde" ja av bloggandet igen, men som tur är så har ja en syster som påminde mig! så de kanske är dax att börja uppdatera lite då!
 
-Mysan har ja för tillfället inte kvar. och i helgen får ja veta om hon blir såld vilket vore underbart!  
 
- Den 21 oktober va jag och Sia i hjo och hoppade. Hoppade en 90cm i pay and jump och 1m i KM-klassen.
i 90 fick vi ett stopp på en oxer direkt ur sväng, vilket vi inte tränat något på. Så både Sia och jag blev rätt överraskade över hur fort hindret kom. Annars gick rundan superbra och jag orkade hålla ihop henne genom hela banan!
I 1m så gick hon som ett godståg! stark och säker. fick dock ett pet på samma oxer som i 90, men de va dels mitt fel för ja ville bara ha fram henne och glömde av att hålla om! men jag är supernöjd! Debuten på 1m me ett pet och dessutom en delad andraplats i KM! :D
 
Efter KM:et har vi tagit de ganska lugnt. veckan efter hade jag sjukt ont i nacken så då fick hon stå helt, och denna veckan har jag varvat ridningen med  tömmkörning. ja längtar tills ja får fram de steget som hon har när man tömmkör, när ja rider! de är så runt och hon får sånnt schvung genom bakben och rygg!!!
 
Idag ska ja, syrran och hennes kompis ut i skogen och fixa lite hinder och om ja hinner innan de blir mörkt ska vi skutta lite över dom :)

RSS 2.0