Jaja...

Ja jösses ja... Skriva här är ja ju inte särskillt duktig på! men ja kör vidare.. de är trots allt för min egen skull ja har bloggen ;)
 
Lovade ju bild på min fining som klippt, så de kommer här: 
 
 
sen när ja skulle rida i torsdags va hon helt knäpp, kunde knappt hålla henne ute, hon va helt skogstokig. så va bara ute i 10 minuter innan ja fick vända hem. Hade tänkt byta bett men hann inte de för Sia och Castor skulle vaccineras. och de kanske va tur att ja inte stack ut igen, hade nog inte kunnat hålle mig för att läxa upp henne.
 
Men i alla fall, resten av helgen skrittades/ joggades hon lite lätt. hästar ska ju ta de lugnt ett par dagar efter en vaccinering. 
 
Igår och idag va hon helt underbar att rida! lätt i handen, bet sig inte fast, och va allmänt possitiv! 
Jag har nämligen fixat lite med hennes bett, ett tips från chefen som ja tänker dela av mig me till er, fast i ett senare inlägg ;) 
 
Nu ska ja och syrran upp och fixa de sista i stallet. ska ta kort på bettet så ni får se ;) Kan hända att jag tar tag i och puttsar lite träns, men får se :)
 
pöss hej! <3  
 
 
 
 
 
 
 
(Edit: Glömde såklart kameran hemme, så bild får ni i morgon, dock kommer tipset senare) 

Sorry!

De blev sent efter att ja vart i stallet så skerv inget (som ni säkert märkte ;) ) dessutom ja batterierna slut i kameran och också i mobilen så blev inga före-bilder men ska ta efterbilder i morgon! Hon blev verkligen skitfin! och superduktig! antagligen andra gången i sitt liv hon blev klippt (ja har klippt henne en gån i höstas) enda gången hon reagerade var när skären gick in i halsen framför bogbladet (alltså i övegången tar handtaget i bogbladet)  och det sista när jag tog benen :)
 
Är verkligen superstolt över min prinsessa! nu är de bara att komma igång me träningen så kommer hon bli skitsnygg! 
 
 
 
Pussar <3 
 

här ska det vara en rubrik!

ja som ja misstänkte att ja skulle göra så glömde ja skriva igår. men det hände inte så mycke. 
kollade på lite filmer hela morgonen/förmiddagen och sen stack jag till stallet och mockade och red/rastade Sia me lite galopp i 20 minuter. sen va de jobbet som gällde på eftermiddagen/kvällen.
 
Idag stack ja till vara och plockade upp Heidi och Lilly, plus en kompis till henne för det stod en heldag i gbg på schemat. Det har ju varit My Dog på svenska mässan i helgen så vi passade på att åka dit. Slutade me att jag fick me massa godis hem till Gizmo. 
 
Heidi hade ju me Lilly också, hennes 9månaders Rottistik, som skötte sig otroligt fint! riktigt imponerad över vilket härligt psyke hon har. 
Royal Canin och Agria hade en liten "kampanj". Man fick sin hund fotograferad och Fick en bild me sig på ett usb helt gratis! men Lilly är så söt så hon fick två ;)
 
 
 
 
 
Imorgon ska ja jobba ett pass på morgonen, sen ska ja hem och klippa Sia, som är långhårig som tusan, och hon svettat så extremt mycke när ja rider så känner att de är dax för en till klippning. Den här gången har ja tänkt testa ta benen också så hon inte ser ut som en förväxt ponny :p haha min bamseponny<3
 
ska försöka komma ihåg att ta före och efterbilder ;)
 
puss<3
 

I´m back!

Yes 2013 here I come! 
Ja en nystart för mig som person och för Bloggen! 
 
Snön är nästan helt borta och snart isen på vägarna lika så! Så ja har kommit igång med ridningen lite mer igen. Igår va jag och ellen med hästarna i ridhuset och trimmade lite, Sia gick så sjukt jäkla bra, så bra har hon aldrig gått när ja ridit utan tränare! så ja är sjukt nöjd! 
 
ssen i början av December kom en ny häst till stallet. Diler heter han och ja tror han va polack eller nått. runt 165 men ser mycke större ut då han är väldigt högrest.
 
yes. så nu kör vi som sagt igång med Året 2013. Träna mer, både me Sia och själv. Vi ska prestera på banorna och ha kul! 
 
 
 
Nu ska ja mocka och plocka in hästarna.
 
puss <3 
 

RSS 2.0