här ska det vara en rubrik!

ja som ja misstänkte att ja skulle göra så glömde ja skriva igår. men det hände inte så mycke. 
kollade på lite filmer hela morgonen/förmiddagen och sen stack jag till stallet och mockade och red/rastade Sia me lite galopp i 20 minuter. sen va de jobbet som gällde på eftermiddagen/kvällen.
 
Idag stack ja till vara och plockade upp Heidi och Lilly, plus en kompis till henne för det stod en heldag i gbg på schemat. Det har ju varit My Dog på svenska mässan i helgen så vi passade på att åka dit. Slutade me att jag fick me massa godis hem till Gizmo. 
 
Heidi hade ju me Lilly också, hennes 9månaders Rottistik, som skötte sig otroligt fint! riktigt imponerad över vilket härligt psyke hon har. 
Royal Canin och Agria hade en liten "kampanj". Man fick sin hund fotograferad och Fick en bild me sig på ett usb helt gratis! men Lilly är så söt så hon fick två ;)
 
 
 
 
 
Imorgon ska ja jobba ett pass på morgonen, sen ska ja hem och klippa Sia, som är långhårig som tusan, och hon svettat så extremt mycke när ja rider så känner att de är dax för en till klippning. Den här gången har ja tänkt testa ta benen också så hon inte ser ut som en förväxt ponny :p haha min bamseponny<3
 
ska försöka komma ihåg att ta före och efterbilder ;)
 
puss<3
 

Kommentarer
Postat av: Hanna Martinsson - JUMPLEAGUE

Fin och bra blogg!

Svar: Tack så mycket :)
Sofia Berglund

2013-01-24 @ 18:19:38
URL: http://www.jumpleague.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0