Uppförsbackar!

Ja jag trivs ganska bra med livet just nu! Har börjat simma lite för ryggens skull vilket känns skönt än så länge, så va inne på arenan efter lunch och simmade. Det blev 500m idag med en kort vilopaus för att stretcha axlar och nacke. men annars körde ja på tills mjölksyran i armarna började komma krypande... tänkte att med hästar ska man ju pressa mjölksyretröskelen lite hela tiden för att stärka och höjja, så gissar att de kan va samma med oss människor ;) Dock går det ju ganska långsammt då jag inte simmat på typ två år (förutom när man badat men de är ju inte samma sak ) så är ganska nöjd! ;)
 
Sen handlade jag lite snabbt och sen va de bara att sticka hem och byta om, lasta Sia och åka till hjo för att rida me Fredrika! Det blev ganska mycke skritt och galopp för hästarna va liiite för taggade för att trava xD fördelen med att åka och rida hos Fredde är att dom har så säkla mycke backar över allt! så planen ligger i att typ åka dit varannan vecka (i början) och rida lite i backar och bygga massa muskler!
 
Fredrika och Billy-Boy och lite Sia framför utsikten över Vättern!
Precis efter en snabb galopp i brant uppförsbacke! <3
 
Sen har Sia hoppat vattenfyllt dike/porlande bäck idag! tvekade ganska mycke men hoppade snabbt över efter en stunds övertalning!
För övrigt då: i morgon blir de morgonritt innan jobbet då ja börjar vid 10 :) ska bli så jäkla kul att tävla på söndag! dock är de typp 90 starter i varje klass och jag startar först i förklassen och som nr -6 i lagklassen... kommer bli en lång dag har jag en känsla utav! sen att ja ska jobba så fort ja kommer hem gör ju inte saken bättre... jaja de blir som de blir när man missar ordinarie anmälan....
 
natti <3 

testing!

etta tvåa, etta tvåa?! hör ni mig?
Hahah nej men skämt åt sido... de va ett tag sen ja va här... nu igen... xD ja ja men vi tutar på och kör vidare.
 
Sia går bättre än bäst! startade vår första lokala den 1 april på skövde ryttarförening. hoppade 95+105. dubbelnollade i båda klasserna och tog vår första placering i 105! en tredjeplats blev de och då red jag ändå väldigt lugnt! vi är ju mest ute för att få rutin och då kör ja på "de säkra före de osäkra" så att säga ;) 
 
annars då..?! ja temperaturen stiger och idag mockade ja i bara t-shirt ;) det är verkligen riktigt skönt ute :D 
ny hjälm! kännde att min CO inte är särskillt snygg ihop me en kavaj, och i samma veva hade skara hästsport ett erbjudande på JW hjälmen.. så passade på innan jag han ta mitt furnuft till fånga :P 
 
Framöver nu då... ska rida för skövde i gotacuppen, och första omgången går på söndag i skövde! taggad? JAA FÖR FAAAAN!!! :D 
Sen är det dessutom GHS nästa vecka och jag har egentligen bara en sak som är planerad att köpa: ett yber snyggt/häftigt träns!
Detta är ett av PS of swedens nya träns: Jump of revolution!
 

Tycker verkligen om detta! dock måste jag klämma och känna på de innan ja vågar mig på att köpa de... de kostar så mycket som 1999:- men jag hoppas på nån kampanj i samband med GHS ;) Dock tror jag inte att jag vill ha med blingat pannband, utan vill nog ha basic, eftersom Sia antagligen tävlar med luva, dessutom är hon ingen blinghäst. Skulle dock överväga Bling om de kommer i svar! såå snyggt me svart swarovski. inget direkt blingbling utan det blir lite mer glödande ;) 
 
Jaja pengarna blir nästa veckas bekymmer xD
 
Imorgon ska jag åka och simma på morgonen/förmiddagen, städa och tvätta lite mitt på dagen och sen drar jag och Sia till hjo och rider ihop med världens bästa fredrika waiting.blogg.se ! <3
 
Natti <3 

RSS 2.0