Kallt!!!

Morsning korsning... fast de är kväll ;-) 
 
Idag har ja fått hyffsat mycke gjort. I morse blev de sovmorgon till nio någon gån, sen stack ja upp till stallet och mockade och sen plockade jag in Castor( min syrras ponny) för att klippa honom. dock glömde ja ta efterbilder. 
Men de blev inte bra alls... eller ja blev inte nöjd xD men men... Pälsen växer ju ut igen ;-)
 
sen va de hem, pausa lite, och hänga tvätt och laga mat. 
 
Efter de( vid halv 6) kom ja på att säsong 4 av vampire diaries börjar i usa inatt (vilket betyder att ja kommer kunna kolla i morgon när ja vaknat<3 ) så va tvungen att kolla på sista avsnittet av säsong 3 och repetera va som hände... såå nu är klockan ställd på 7 trots att jua har sovmorgon... kan ju knappt bärga mig!!!!
 
 
Sen stack jag snappt upp till stallet och red ett dressyrpass med Sia. och de gick sjukt bra! Fick fram henne till bettet med en gång och hon svarade superfint på halvhalterna! Även galoppen gick riktigt  bra. lite synd att ja inte hade me nån som kunde filma :-/  
 
 
Puss <3
 

Kommentarer
Postat av: Ponnysmurfarnas ♥

Tänkte passa på att ge lite reklam för vår pågående bloggtävling om ett stalltäcke från John Whitaker med ett värde av ca 1 300:-. Bara genom att följa fyra enkla steg har du chans att vinna detta och få det här täcket, och vill inte du ha det så är det en perfekt sak att sälja eller ge bort i julklapp! :D Detta är alltså tävlingen för alla. (Sorry om du inte vill ha sådana här kommentarer) 
 http://ponnysmurfarnas.blogg.se/2012/october/vinn-ett-stalltacke-fran-john-whitaker.html#comment


2012-10-12 @ 09:32:13
URL: http://www.ponnysmurfarnas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0